Εκτός από τους τραυματισμούς των Μόουζες Οντουμπάτζο και Αντονί Μαρσιάλ, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες των Έρικ Λαμέλα, Ορμπελίν Πινέδα και Γενς Γιόνσον, καθώς στην αναμέτρηση της OPAP Arena κόντρα στον Ατρόμητο δέχθηκαν κίτρινη και συμπλήρωσαν κάρτες.
Αυτό θα τους στερήσει τη συμμετοχή σε ένα από τα επόμενα τρία ματς της κανονικής περιόδου, με τον «Πελάδο» και το προπονητικό του επιτελείο να αποφασίζουν από ποιο ματς θα στερηθούν την παρουσία των τριών παικτών.
Ο Λαμέλα θα λείψει από το προσεχές ματς της Τρίπολης απέναντι στον Αστέρα AKTOR (23/02, 19:30), από το οποίο θυμίζουμε ότι έχουν ήδη δηλωθεί για να εκτίσουν οι Άρολντ Μουκουντί και Ρομπέρτο Περέιρα.
Από την άλλη, οι Πινέδα και Γιόνσον δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League 1, αυτό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη (09/03).