Με την επανεξέταση ενός εκ των μαρτύρων- που είχε κρατηθεί χθες για ψευδορκία- συνεχίζεται σήμερα η δίκη των 9 Κρητικών πρώην σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, οι οποίοι κατηγορούνται για άσκηση βίας σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
«‘Ηταν σε επίπεδο πλάκας», υποστήριξε μάρτυρας που χθες κρατήθηκε για ψευδορκία. Ο δεύτερος μάρτυρας παραδέχτηκε ωστόσο ότι τον χτυπούσε «γιατί αυτό έκαναν και οι άλλοι», όπως είπε.
Η υπεύθυνη της Σχολής του επιβεβαίωσε στο μεταξύ, τα περιστατικά μπούλινγκ, ενώ η οικογένεια επέμεινε και σήμερα ότι δεν είχε επαρκή ενημέρωση.
Μάλιστα ο Ανδρέας Γιακουμάκης ζήτησε να έρθουν στη δίκη και νέοι μάρτυρες, κάτι που έγινε αποδεκτό από την Πρόεδρο του Δικαστηρίου.
ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ: Σωτήρης Αργύρης
Μοιράσου το άρθρο: