Δημοσκόπηση Opinion Poll: 18 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, Θετική η συνολική εικόνα του Μητσοτάκη

ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ Η ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Η συνολική εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεπερνά σε θετικές γνώμες το 60%, ενώ η καταλληλότητά του για την πρωθυπουργία έχει φτάσει στο 50%!

Θετική υποδοχή στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για το πανεπιστημιακό άσυλο, την αντιμετώπιση των πυρκαγιών, τις επιχειρήσεις στα Εξάρχεια και τη μείωση του ΕΝΦΙΑ από φέτος, καταγράφει η πρώτη δημοσκόπηση που έγινε μετά της εθνικές εκλογές του Ιουλίου.

Σύμφωνα με την έρευνα της εταιρίας Opinion Poll, ο βαθμός ικανοποίησης από το κυβερνητικό έργο του διμήνου κυμαίνεται στο 55% ενώ η έκφραση αισιοδοξίας φτάνει στο 53%!

Η έρευνα καταγράφει και την αποδοχή των υπουργών με πρώτο και με διαφορά να είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης και καθαρά δεύτερος, μακριά από τον τρίτο ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Νίκος Δένδιας, Νίκη Κεραμέως και Κωστής Χατζηδάκης.

Η συνολική εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεπερνά σε θετικές γνώμες το 60%, ενώ η καταλληλότητά του για την πρωθυπουργία έχει φτάσει στο 50%!

Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μόνο 17,5% θετικές γνώμες για τον τρόπο που ασκεί αντιπολίτευση!

Ωστόσο στο ερώτημα για τον αν την Κυριακή είχαμε εκλογές ποιο κόμμα θα ψηφίζατε η η Νέα Δημοκρατία έρχεται πρώτη με μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ και με ποσοστό 41,90% έναντι 23,07% του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε εδώ ολόκληρη την δημοσκόπηση