Νίκος Αλέφαντος: Τζιοβάνι και Καστίγιο τον αποχαιρέτησαν με κοινό τρόπο

Είναι γνωστό πως ο Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα είχε μια ιδιαίτερη σχέση και συνεργασία με τον Νίκο Αλέφαντο. Ο Βραζιλιάνος, μαθαίνοντας τον θάνατο του πρώην προπονητή του, έδειξε τη λύπη του, αλλά και την εκτίμηση του, στην μνήμη του εκλιπόντα, με ανάρτηση του στο «Instagram» όπου τον αποθεώνει αποκαλώντας τον «μεγάλο τεχνικό»!Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Μεγάλος προπονητής που είχα. Νίκος Αλέφαντος. Θλίβομαι για τον θάνατο του. Μακάρι ο Ιησούς να παρηγορήσει τις καρδιές των φίλων και των οικείων του! Θα μας λείψεις».O Tζιοβάνι έκανε repost την είδηση μέσω του Νέρι Καστίγιο, ο οποίος με τη σειρά του αποχαιρέτησε τον Νίκο Αλέφαντο με το μήνυμα: “Καλό ταξίδι κύριε Νίκο”.Ο αποχαιρετισμός της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε συλλυπητήρια για τον θάνατο του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος είχε υπηρετήσει το club σε τρεις θητείες.

Στην ανακοίνωση των Πειραιωτών, αναφέρεται. «Δηλωμένος υποστηρικτής του δαφνοστεφανωμένου εφήβου, υπηρέτησε την ερυθρόλευκη τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής σε τρεις διαφορετικές περιόδους. O Nίκος Αλέφαντος λάτρεψε και υπηρέτησε το ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι την τελευταία στιγμή. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Νίκο Αλέφαντε καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…».

Tο «αντίο» της ΚΑΕ και του Πρίντεζη
Την οδύνη της για τον Νίκο Αλέφαντο εξέφρασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, χαρακτηρίζοντας φτωχότερο τον ελληνικό αθλητισμό. «Από σήμερα ο ελληνικός αθλητισμός είναι φτωχότερος. Ο Νίκος Αλέφαντος έφυγε από τη ζωή και άπαντες στην ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρουν οι Πειραιώτες.