Η Σελέν Ερντέμ θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, μετά την παραίτηση του Γιώργου Σίμου από τον «πράσινο» πάγκο του τμήματος μπάσκετ γυναικών. Η Ερντέμ προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Γιώργο Σίμο έπειτα από την παραίτηση που υπέβαλλε.
Ο προπονητής Γιώργος Σίμος ήρθε σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία για το τμήμα και παρά τις αναποδιές προσπάθησε να κρατήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.
Ο κόουτς από πλευράς του ανέφερε «Ήταν τιμή μου που ήμουν στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και δώσαμε μάχες όλο αυτό το διάστημα. Υποβάλλω την παραίτηση μου και εύχομαι ο Σύλλογος να φτάσει ακόμα ψηλότερα. Ευχαριστώ όσους και όσες ήταν δίπλα μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα».
Καλή συνέχεια coach…»