Οι φόβοι στον ΠΑΟΚ για τον Γιόνι Όττο επιβεβαιώθηκαν, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξιό δικέφαλο κι έτσι θα μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες.
Πρόβλημα έχει και ο Στέφαν Σβαμπ, καθώς η μαγνητική του έδειξε μια μικρή κάκωση στον έσω πλάγιο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες. Στο ματς με την Athens Καλλιθέα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δε θα είναι διαθέσιμος, μιας και θα εκτίσει ποινή με κάρτες.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του «Δικεφάλου» του Βορρά:
«Παρά την καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό, το τρίποντο δεν ήρθε. Μπορεί η απόσταση από την κορυφή να μεγάλωσε αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Ο ΠΑΟΚ έχει δύο σημαντικά παιχνίδια πριν την έναρξη των Play Offs και θέλει να κάνει το απόλυτο, προκειμένου να μπει με τις καλύτερες προοπτικές στην post season. Πρώτη πρόκληση το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης AKTOR στο γήπεδο της Τούμπας.
Η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στους Αρκάδες ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης (25.02) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Ολυμπιακό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στον τομέα της τακτικής κι έπαιξαν οικογενειακό διπλό.
Ο Γιόνι Όττο υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον δεξιό δικέφαλο και το διάστημα απουσίας υπολογίζεται σε 4-6 εβδομάδες. Ο Στέφαν Σβαμπ υποβλήθηκε κι αυτός σε μαγνητική που έδειξε μία μικρή κάκωση στον έσω πλάγιο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες, με την κατάστασή του να αξιολογείται καθημερινά.
Τέλος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που συμπλήρωσε τρεις κάρτες στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Athens Kallithea.
Την Τετάρτη (26.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30».