Η Άστον Βίλλα έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καταφέρνοντας να φέρει δυνατά ονόματα στο ρόστερ του Ουνάι Έμερι.
Όπως αναφέρει το «Sky Sports», οι Άγγλοι σκέφτονται να κυνηγήσουν άλλη μία σπουδαία και δαπανηρή κίνηση στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Έμερι φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει κρούση στον Κέβιν Ντε Μπρόινε.
Ο Βέλγος σούπερ σταρ αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτυ και ήδη στη Βίλλα συζητούν εσωτερικά το ενδεχόμενο να κινηθούν.
Βέβαια, η περίπτωση του ηγέτη της Σίτυ μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μιας και ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται από καιρό ως στόχος ομάδων του MLS, αλλά και της Σαουδικής Αραβίας, οι οποίες αποδεδειγμένα δε… λυπούνται τα χρήματα για τέτοιου είδους περιπτώσεις.
Θυμίζουμε πως ο Ντε Μπρόινε πρόσφατα είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ.