Τετάρτη, 30 Ιούλ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Φάμελλος: Η εξεταστική θα «κουκουλώσει τη δικογραφία»
ΟΠΕΚΕΠΕ: Με 166 υπέρ πέρασε η πρόταση των βουλευτών της ΝΔ για Εξεταστική Επιτροπή
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ελληνικό κράτος θα αποκτήσει πλήρη εικόνα όλων όσων μεσολάβησαν
Βρετανία: Αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους τον Σεπτέμβρη ανακοίνωσε ο Στάρμερ
Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον δήμαρχο Κυθήρων για τη στήριξη του νησιού μετά τη φωτιά
Χατζηδάκης: Το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
Politico: Ποιοι είναι οι χαμένοι και οι κερδισμένοι της εμπορικής συμφωνίας ΗΠΑ-ΕΕ
Πληρωμές ΟΠΕΚΑ: Πότε καταβάλλονται 281.414.240 ευρώ σε 1.103.979 δικαιούχους
Χρηματοδότηση έργων φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία συνολικού ύψους 9 εκατ. ευρώ
Ζαχαράκη: 800.000 ευρώ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για ασφάλεια και τεχνική υποστήριξη
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Coral: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ -Χιόνια στην Αττική

5 μήνες ago
Κοινοποίηση
5 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Μέχρι και τη Δευτέρα 24/2 θα επηρεάσει τη χώρα μας ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης και της ανατολικής Μεσογείου το έντονο κύμα ψύχους, με την ονομασία Coral σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

Θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι 7-8 μποφόρ θα επικρατούν τοπικά στο Αιγαίο, ενώ κατά τόπους χιονοπτώσεις, κατά κανόνα ασθενείς θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Α. Πιο αναλυτικά:

Θερμοκρασίες

Σήμερα Πέμπτη (20-02-25)

  • Στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και τα νησιά του βορείου Αιγαίου έως 06 με 08 βαθμούς Κελσίου.
  • Στην κεντρική και την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο έως 08 με 09 βαθμούς Κελσίου.

Την Παρασκευή (21-02-25)

  • Στη Μακεδονία και τη Θράκη από -07 (μείον 7) έως 05 με 07 βαθμούς Κελσίου.
  • Στη Θεσσαλία, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια από -02 (μείον 2) έως 07 με 09 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο (22-02-25)

  • Στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου από -05 (μείον 5) έως 04 με 06 βαθμούς Κελσίου.
  • Στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια από -03 (μείον 3) έως 06 με 08 βαθμούς Κελσίου.

Χιονοπτώσεις

Σήμερα Πέμπτη (20-02-25)

  • Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο, την Εύβοια και πιθανώς πρόσκαιρα στα νησιά του βορείου Αιγαίου, στα ορεινά και ημιορεινά και τοπικά σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
  • Στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης.

Την Παρασκευή (21-02-25)

  • Στη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική), τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο, την Εύβοια και πρόσκαιρα στα νησιά του βορείου Αιγαίου, στα ορεινά και ημιορεινά και τοπικά σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
  • Στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης.

Το Σάββατο (22-02-25)

  • Στη Μακεδονία (κυρίως στην κεντρική), τη Θεσσαλία, στην κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική Πελοπόννησο, την Εύβοια και τα νησιά του βορείου και του κεντρικού Αιγαίου, στα ορεινά, τα ημιορεινά και τοπικά σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
  • Στην Κρήτη στα ορεινά, τα ημιορεινά και πιθανώς τοπικά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
  • Στις Κυκλάδες κατά τόπους στα ορεινά.

Κακοκαιρία Coral – Κολυδάς:  Η πρόγνωση για την Αττική

Με ανάρτησή του στο Facebook ο διευθυντής της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς περιγράφει τι αναφέρει το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού, που εκδόθηκε σήμερα, κάνοντας λόγο για ασθενείς χιονοπτώσεις και στην Αττική, κατά βάση χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά και τα υψηλότερα των βόρειων προαστίων.

«Στη μεσημεριανή επικαιροποίηση του εκτάκτου δελτίου θα δώσουμε αναλυτικές πληροφορίες για την εξέλιξη η οποία σε γενικές γραμμές συνοψίζεται στη διατήρηση των χαμηλών θερμοκρασιών και των ενισχυμένων βόρειων ανέμων στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα.

Κατά διαστήματα θα έχουμε ασθενούς έως μέτριας έντασης χιονοπτώσεις σε Α. Θεσσαλία, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Εύβοια και δευτερευόντως στις υπόλοιπες ανατολές περιοχές της χώρας, την κεντρική Μακεδονία και τα ορεινά-ημιορεινά Κυκλάδων και Κρήτης. Στην Αττική, κατά διαστήματα ασθενείς κατά βάση χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά και τα υψηλότερα των βόρειων προαστίων». 

Ολόκληρη η ανάρτησή του 

Έως -11 βαθμούς Κελσίου έδειξαν τα θερμόμετρα

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η ελάχιστη σημειώθηκε στον Νέο Καύκασο (-11.6°C) και ακολούθησαν το Σέλι (-11.3°C) και το Οχυρό Νευροκοπίου (-10.7 °C).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΔημοφιλήΕΜΥ - Εθνική Μετεωρολογική ΥπηρεσίαΚαιρός
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Βουλγαρία: «Δε θα παίξουν κόντρα στη Γερμανία οι Βεζένκοφ και ΜακΙντάιρ, δεν τους έδωσαν άδεια οι ομάδες τους»
Επόμενο άρθρο Κάρολ Σβιντέρσκι: «Εύχομαι να νικήσουμε τη Φιορεντίνα όπως έκανα με τη Βερόνα και να πάμε στον τελικό»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φάμελλος: Η εξεταστική θα «κουκουλώσει τη δικογραφία»
4 ώρες ago
ΟΠΕΚΕΠΕ: Με 166 υπέρ πέρασε η πρόταση των βουλευτών της ΝΔ για Εξεταστική Επιτροπή
5 ώρες ago
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ελληνικό κράτος θα αποκτήσει πλήρη εικόνα όλων όσων μεσολάβησαν
6 ώρες ago
Βρετανία: Αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους τον Σεπτέμβρη ανακοίνωσε ο Στάρμερ
7 ώρες ago
Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον δήμαρχο Κυθήρων για τη στήριξη του νησιού μετά τη φωτιά
7 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Σημαντική μείωση του κόστους ρεύματος για τα ελληνικά πανεπιστήμια

Για τη σημαντική οικονομική ωφέλεια που θα έχουν τα ελληνικά ΑΕΙ από τη μείωση στο…

Ελένη Ευσταθίου

Π. Λαφαζάνης: “Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας και μέγας μυθομανής ο Παυλόπουλος”-Α. Μητρόπουλος: “Κατέστρεψε το Κοινωνικό Κράτος ο Τσίπρας, έχει ρόλο να παίξει”

Π. Λαφαζάνης: «Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας» ο Παυλόπουλος και «μέγας μυθομανής» Α. Μητρόπουλος: Έχει ρόλο ο Τσίπρας να…

News Room

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό

News Room
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή για τη σύσταση Εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ «Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών»

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση από τη λειψυδρία η Χαλκιδική που χρειάζεται εδώ και τώρα έργα υποδομών

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Εφιάλτης οι μεγάλες μεταναστευτικές ροές, δεν μπορούμε ως χώρα να διαχειριστούμε χιλιάδες μετανάστες

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?