Τετάρτη, 30 Ιούλ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Φάμελλος: Η εξεταστική θα «κουκουλώσει τη δικογραφία»
ΟΠΕΚΕΠΕ: Με 166 υπέρ πέρασε η πρόταση των βουλευτών της ΝΔ για Εξεταστική Επιτροπή
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ελληνικό κράτος θα αποκτήσει πλήρη εικόνα όλων όσων μεσολάβησαν
Βρετανία: Αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους τον Σεπτέμβρη ανακοίνωσε ο Στάρμερ
Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον δήμαρχο Κυθήρων για τη στήριξη του νησιού μετά τη φωτιά
Χατζηδάκης: Το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
Politico: Ποιοι είναι οι χαμένοι και οι κερδισμένοι της εμπορικής συμφωνίας ΗΠΑ-ΕΕ
Πληρωμές ΟΠΕΚΑ: Πότε καταβάλλονται 281.414.240 ευρώ σε 1.103.979 δικαιούχους
Χρηματοδότηση έργων φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία συνολικού ύψους 9 εκατ. ευρώ
Ζαχαράκη: 800.000 ευρώ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για ασφάλεια και τεχνική υποστήριξη
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ι. Νασιούλας ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

3 έτη ago
Κοινοποίηση
6 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση

Ο Ι. Νασιούλας ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου στις 7.00 η ώρα το απόγευμα, ο Ιωάννης Νασιούλας παρουσίασε στο Βελλίδειο την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την κομματικά ανεξάρτητη κάθοδο του συνδυασμού του στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ο Ιωάννης Νασιούλας, ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Είναι μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου του CIRIEC International και υπήρξε συνιδρυτής της Εταιρείας Κοινωνικής Ανάπτυξης, παρά τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο.
Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Τσιώνη. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).Visiting fellow-select του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πολιτικής Στρατηγικής (EPSC), που προσφέρει συμβουλευτική υποστήριξη αποκλειστικά στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τους Επιτρόπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη Γενική Διεύθυνση «Διεύρυνση», Technical Assistance and Information Exchange (TAIEX), που μεταφέρει τεχνογνωσία του ευρωπαϊκού κεκτημένου σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (υπό ένταξιν, συνορεύουσες και συνεργαζόμενες), έχοντας συμμετάσχει σε αποστολές παροχής τεχνογνωσίας προς τις Κυβερνήσεις της Μολδαβίας, την Σερβίας, της Λευκορωσίας και της Ουκρανίας, ενώ επελέγη ως Εμπειρογνώμων προς την Κυβέρνηση των Σκοπίων και προσέφερε υπηρεσίες συμβουλευτικής στο Γραφείο Αναπληρωτή Πρωθυπουργού της Αλβανίας.Στη Γενική Διεύθυνση «Περιφερειακή, Αστική Πολιτική και Νοτιοανατολική Ευρώπη», για την Πολιτική Συνοχής, την Περιφερειακή και Αστική Ανάπτυξη.
Από το 2012 ως το 2015, διετέλεσε μέλος της Ομάδας Εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα (GECES), στο πλαίσιο της «Πρωτοβουλίας για τις Κοινωνικές Επιχειρήσεις» (Social Business Initiative), που διαμορφώνει θεσμικά, διοικητικά και χρηματοδοτικά τον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και μέλος της Υπο-Ομάδος GECES για τη «Μέτρηση Κοινωνικών Επιπτώσεων», που αναπτύσσει μια ολοκληρωμένη μεθοδολογία αξιολόγησης της Κοινωνικής Οικονομίας και των κοινωνικών επιχειρήσεων στην Ευρωπάϊκή Ένωση, με έμφαση στην παρακολούθηση των Ευρωπαϊκών Ταμείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας (EUSEFs) και του Προγράμματος για την Απασχόληση και την Κοινωνική Καινοτομία (EaSI).

Ο Δρ. Ιωάννης Νασιούλας είναι Αξιολογητής και Επιθεωρητής προτάσεων χρηματοδότησης από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνολικού έως σήμερα προϋπολογισμού άνω των 500 εκατομμυρίων ευρώ:
του προγράμματος ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020 (HORIZON 2020) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
του προγράμματος COSME της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων, Εκτελεστικός Οργανισμός Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (EASME),
του προγράμματος Marie Sklodowska-Curie Individual Fellowships (MSCA-IF) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
του προγράμματος Marie Sklodowska-Curie International Training Networks (ITN) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
προγραμμάτων απευθείας προκηρυσσόμενων από τις Γενικές Διευθύνσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
του προγράμματος «Εργαλείο για τις Μικρο-Μεσαίες Επιχειρήσεις» (SME Instrument)
του προγράμματος MARIE CURIE της Ευρωπαϊκής Ένωσης για δράσεις έρευνας και ανάπτυξης
της Υπηρεσίας ΕΥΔΕ-ΕΤΑΚ
του προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020
της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας (ΓΓΕΤ)
του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ)του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας της Κυπριακής Δημοκρατίας.Σχεδίασε και διεύθυνε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής και κυκλικής οικονομίας του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων «Loutraki PLUS», το πρόγραμμα Κοινωνικής Οικονομίας και Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κοζάνης, προσέφερε τεχνογνωσία και υποστήριξη το πρόγραμμα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων και συνέδραμε τον σχεδιασμό του ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης «Topos PLUS» για τον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού και «Delphi PLUS» για τον Δήμο Δελφών.
Ο Δρ. Ιωάννης Νασιούλας είναι τακτικός αρθρογράφος στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Thomson Reuters, καθώς και στις Εφημερίδες METROSPORT της Κυριακής και ΑΡΙΣΤΕΙΑ.
Έχει διδάξει τα μαθήματα: «Επιχειρηματικότητα και Ευκαιρία», «Κοινωνική Εταιρική Υπευθυνότητα» (University of Northampton) και ως καλεσμένος εισηγητής, το Μάθημα «Επιχειρηματικότητα και Ευκαιρία», καθώς και στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Κλινική και Βιομηχανική Φαρμακολογία», Μάθημα «Διοίκηση Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων» της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι εκλεγμένο μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου, της Γενικής Συνέλευσης του CIRIEC International καθώς και της Διεθνούς Επιστημονικής του Επιτροπής για την «Κοινωνική και Συνεταιριστική Οικονομία», υπεύθυνος Έρευνας και Ανάπτυξης του Εργαστηρίου Κοινωνιολογίας της Εργασίας, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (www.sociolab.gr), ερευνητής του Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, μέλος του INSNA, του Διεθνούς Δικτύου για την Ανάλυση των Κοινωνικών Δικτύων, της Διεθνούς Κοινωνιολογικής Ενώσεως (ISA), Ερευνητική Επιτροπή #26 επί της Κοινωνιοτεχνικής και της Κοινωνιολογικής Πρακτικής, μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινωνιολογικής Ενώσεως (ESA), εθνικός Συνεργάτης του EUCLID Network, του μεγαλύτερου πανευρωπαϊκού δικτύου ηγετών του Τρίτου Τομέα, εθνικός Εκπρόσωπος για την Ελλάδα του Social Innovation Europe, της διαδικτυακής πλατφόρμας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κοινωνική Καινοτομία και Συμπρόεδρος του πανευρωπαϊκού Δικτύου COST «EuroHumanNet».
Ο Δρ. Ιωάννης Νασιούλας Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΠΣΜΑΘ), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου (ΒΑΟ), καθώς και άλλων σωματείων και ενώσεων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Κριμαία: Και τώρα τι θα κάνει ο Βλαντιμίρ Πούτιν; 
Επόμενο άρθρο Θεσσαλονίκη – Σμύρνη με πλοίο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φάμελλος: Η εξεταστική θα «κουκουλώσει τη δικογραφία»
4 ώρες ago
ΟΠΕΚΕΠΕ: Με 166 υπέρ πέρασε η πρόταση των βουλευτών της ΝΔ για Εξεταστική Επιτροπή
5 ώρες ago
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ελληνικό κράτος θα αποκτήσει πλήρη εικόνα όλων όσων μεσολάβησαν
6 ώρες ago
Βρετανία: Αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους τον Σεπτέμβρη ανακοίνωσε ο Στάρμερ
7 ώρες ago
Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον δήμαρχο Κυθήρων για τη στήριξη του νησιού μετά τη φωτιά
7 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Σημαντική μείωση του κόστους ρεύματος για τα ελληνικά πανεπιστήμια

Για τη σημαντική οικονομική ωφέλεια που θα έχουν τα ελληνικά ΑΕΙ από τη μείωση στο…

Ελένη Ευσταθίου

Π. Λαφαζάνης: “Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας και μέγας μυθομανής ο Παυλόπουλος”-Α. Μητρόπουλος: “Κατέστρεψε το Κοινωνικό Κράτος ο Τσίπρας, έχει ρόλο να παίξει”

Π. Λαφαζάνης: «Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας» ο Παυλόπουλος και «μέγας μυθομανής» Α. Μητρόπουλος: Έχει ρόλο ο Τσίπρας να…

News Room

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαράκη: 800.000 ευρώ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για ασφάλεια και τεχνική υποστήριξη

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Κάνατε τον ΟΠΕΚΕΠΕ ρουσφετομάγαζο στα χέρια μιας οργανωμένης γαλάζιας συμμορίας

News Room
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ και Ελληνική Λύση αποχώρησαν από τη συζήτηση για την Εξεταστική

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?